Veranda V ZIIIP

TENDA ZA ZIMSKE VRTOVE

Tenda za zimske vrtove Veranda V ZiiiP je sistem za zaščito pred soncem, namenjen senčenju strešnih oken, zastekljenih strešnih površin in zimskih vrtov. Konstrukcija s premično streho je izdelana iz elementov iz ekstrudiranega aluminija in nerjavnega jekla. Odvijanje in valjanje tkanine poteka skozi valjčno cev in je na električni pogon. Sistem omogoča modularno sestavo.

Strešna okna, prosojne strehe ali zimski vrtovi niso le učinkovita arhitekturna obdelava, ampak tudi svetlejši in udobnejši prostori. Vendar pa so zastekljene površine glavno mesto, kamor prodre sončna svetloba. Da bi notranjost pravilno opravljala svoje funkcije, se ne spreminjala v umetne rastlinjake in uporabnikom zagotavljala udobje, je že v fazi načrtovanja vredno poskrbeti za ustrezno zaščito pred soncem.

Odlična rešitev je uporaba tekstilne tende za zimske vrtove Veranda V ZiiiP, ki se uporablja za zatemnitev večjih ravnih površin, tako vodoravnih kot diagonalnih. Tkanine, uporabljene v teh rolojih, zaradi svojih lastnosti ne dopuščajo učinka tople grede v prostoru. To omogoča manjšo porabo klimatskih naprav in s tem zmanjšanje porabe energije, kar bistveno zniža obratovalne stroške celotne stavbe.

Veranda FTS je sistem namenjen horizontalnim, vertikalnim ali nagnjenim površinam velikih dimenzij, ki jih najpogosteje najdemo v dvoranah, javnih objektih in modernih zgradbah. Posamezen modul je opremljen z dvema motorjema z vgrajenimi senzorji preobremenitve, ki zagotavljata popolno napetost tkanine tudi pri uporabi na velikih površinah. Poenostavljena oblika kasete omogoča, da se dobro prilegajo vsaki konstrukciji, možnost barvanja konstrukcije v poljubno barvo iz RAL palete pa omogoča dosledno izvedbo katerekoli arhitekturne vizije.

Veranda V ZIIIP by Selt

Veranda V ZIIIP by SELT

Veranda FTS by Selt

Veranda FTS by SELT

2023 by JEKOPLAN Jernej Jekovec s.p.   I   interform.si   I   SELT   I TARASOLA   I   Slovenia

google-site-verification: google7eafb609880dd4b8.html