Talenti je italijansko podjetje, mednarodno poznano kot podjetje, specializirano za oblikovanje in proizvodnjo zunanjega pohištva.

Podjetje, ki ga je leta 2004 ustanovil Fabrizio Cameli, že od samega začetka zaznamuje sposobnost oblikovanja in izdelave zunanjega pohištva in dodatkov, ki znajo interpretirati sodobne trende in se z veliko dinamiko odzivajo na razvoj trga.

Pohištvo Talenti sledi oblikovalskim trendom, uspešno eksperimentira z inovativnimi tehnologijami in materiali, sledi poti dizajnerskega pohištva in je tako prefinjeno in prečiščeno, da lomi tanko mejo med zunanjim in notranjim prostorom. Unikatni elementi pohištva, ki imajo šarm interierja in hkrati naravnanost zunanjosti, kolekcije, ki se odlično prilagajajo vsakemu zunanjemu okolju, tako poslovnemu kot stanovanjskemu in se srečujejo z različnimi slogi, od najbolj klasičnih do najsodobnejših.

ICON KATALOG

Oblikovanje je izraženo z izvirnostjo in okusom v zbirkah, ki jih vsebuje katalog Icon. Dela mednarodno priznanih oblikovalcev se materializirajo v projektih, ki lahko fascinirajo in očarajo, spremenijo okolja in vsak trenutek sprostitve na prostem spremenijo v pravi trenutek dobrega počutja. Formalna eleganca, izvirnost in krojenje pri ustvarjanju vsakega modela naredijo kolekcijo Icon v pravo umetnino za vsakdanje življenje.

Udobni sedeži, družabne mize, prijetni ležalniki in dodatki za dnevno sobo dajejo življenje novi zgodbi in postajajo protagonisti bivanja na prostem. Predlogi v katalogu Icon so pohištvo z značajem, ki združuje racionalnost in sentiment ter spreminja zunanji prostor v gledališče čustev na prostem.

PRENESITE KATALOG PDF

ALLURE

#ALLURECOLECTION

SALINAS

#SALINASCOLECTION

GEORGE

#GEORGECOLECTION

ARGO WOOD

#ARGO//WOODCOLECTION

ARGO ALU

#ARGO//ALUCOLECTION

CRUISE TEAK

#CRUISSE//TEAKCOLECTION

CRUISE ALU

#CRUISSE//ALUCOLECTION

CLIF

#CLIFCOLECTION

CLIF DECO

#CLIF DECOCOLECTION

CASILDA

#CASILDACOLECTION

LEAF

#LEAFCOLECTION

KAREN

#KARENCOLECTION

RIVIERA

#RIVIERACOLECTION

SCACCO

#SCACCOCOLECTION

CLEOSOFT

#CLEOSOFTCOLECTION

COTTAGE

#COTTAGECOLECTION

PREMIUM KATALOG

Razkošje narave in fascinantni utrinki sredozemske pokrajine so navdih, ki je dal povod za kolekcije v katalogu Premium. Izbor pohištva za bivanje na prostem, pri katerem sta kakovost in eleganca ključni besedi. Z eleganco in prefinjenostjo pripovedujejo trenutke dobrega počutja, povezane z italijansko dolce vita. Odličen dizajn predlaganih izdelkov se izraža v prefinjenosti zaključkov, v izbiri toplih barv in barv materialov v proizvodnih izkušnjah, ki ustvarjajo odporne izdelke, ki so vedno polni šarma.

Zofe in stoli, namenjeni sproščanju, mize in stoli, ki grejejo in naredijo prijetne jedilnice: kolekcije v katalogu Premium na novo interpretirajo koncept bivanja na prostem in okolje spreminjajo v družabne oaze miru.

PRENESITE KATALOG PDF

CORAL

#CORALCOLECTION

SLAM//ROPE

#SLAM//ROPECOLECTION

SLAM

#SLAMCOLECTION

CLEOSOFT ALU

#CLEOSOFT//ALUCOLECTION

FRAME

#FRAMECOLECTION

LAKE

#LAKECOLECTION

MOON ALU

#MOON//ALUCOLECTION

MOON TEAK

#MOON//TEAKCOLECTION

MALE

#MALECOLECTION

TWEET

#TWEETCOLECTION

REEF

#REEFCOLECTION

PANAMA

#PANAMACOLECTION

ALABAMA ALU

#ALABAMA//ALUCOLECTION

ALABAMA WOOD

#ALABAMA//WOODCOLECTION

MILO

#MILOCOLECTION

BREEZ2.0

#BREEZ2.0COLECTION

BREEZ

#BREEZCOLECTION

SACCO

#SACCOCOLECTION

PIÙTRENTANOVE KATALOG

Praktičnost, pozornost do detajlov in funkcionalnost kolekcije v katalogu Piùtrentanove dajejo konkretne in vsestranske odgovore na želje vsake stranke, kjerkoli na svetu. Vsaka kolekcija je bila zasnovana ob spoštovanju estetskih kanonov bistvenosti in formalne čistosti, izdelana iz materialov, ki združujejo udobje z vizualno simbiozo z okoliško naravo. Močne oblike, visoko zmogljivi materiali in minimalni profili, Piùtrentanove je katalog, zasnovan za dokončanje in prenovo prostorov, ob spoštovanju estetske občutljivosti zelo raznolike stranke.

PRENESITE KATALOG PDF

OCEAN

#OCEANCOLECTION

ABEL

#ABELCOLECTION

NUNU

#NUNUCOLECTION

ADAM

#ADAMCOLECTION

KEY

#KEYCOLECTION

BRIDGE

#BRIDGECOLECTION

EBI

#EBICOLECTION

TOUCH

#TOUCHCOLECTION

CHIC

#CHICCOLECTION

STEP

#STEPCOLECTION

ESSENCE

#ESSENCECOLECTION

TIMBER

#TIMBERCOLECTION

LADY

#LADYCOLECTION

QUEEN

#QUEENCOLECTION

MAIORCA

#MAIORCACOLECTION

MINORCA

#MINORCACOLECTION

ACCESSORIES KATALOG

Kakovost in udobje se izražata skozi številne malenkosti, zato je, da zadovolji idejo dobrega počutja in sprostitve svojih strank, Talenti ustvaril kolekcije v katalogu Accessories. Prilagajanje vsakega okolja je bistveno za oblikovanje zunanjih prostorov, kjer se počutite absolutni protagonist; senčniki, svetlobne rešitve, predelne stene in preproge zbrani v katalogu Accessories, so bistveni elementi za prilagajanje vsakega okolja vašim željam. Vsak dodaten detajl doda projektu osebnost in edinstvenost, ki odraža stil tistih, ki živijo na terasah, verandah in vrtovih, polnih čudes.

PRENESITE KATALOG PDF

JACKIE

#JACKIECOLECTION

MRX

#MRXCOLECTION

PARASOL

#PARASOLCOLECTION

CARPET

#CARPETCOLECTION

LAMP

#LAMPCOLECTION

KUKA

#KUKACOLECTION

SCACCO

#SCACCOCOLECTION

TIKAL

#TIKALCOLECTION

SHOWERGATE

#SHOWERGATECOLECTION

PATH

#PATHCOLECTION

ACCESSORI

#ACCESSORICOLECTION

TIKAL KATALOG

Tikal je prva linija kuhinj Talenti, ki jo je arhitekt Nicola de Pellegrini – Studio Anidride Design zasnoval posebej za na prostem. Navdihnjena z veličastno mezoameriško arhitekturo, je struktura Tikal izdelana iz cink-magnezijevega jekla in aluminija (Magnesit), prevlečena s posebnimi zunanjimi barvami, primernimi za visoke temperature. Materialnost vrha je posledica uporabe velikih plošč iz lončevine, ki zagotavljajo učinek cementa, in modularne strukture. Rezultat je izdelek, ki izraža eleganco prefinjenega dizajna, ki hkrati zagotavlja kakovost dolgotrajnega predmeta.

Kuhinja Tikal, v celoti izdelana v Italiji vam omogoča, da doživite kombinacijo kakovosti, občutka za skupno rabo in funkcionalnosti.

PRENESITE KATALOG PDF

google-site-verification: google7eafb609880dd4b8.html